ZeroD

ZEROD DISTRIBUTØR

Et bredt sortiment hos ZeroD

I ZeroDs sortiment finder man først og fremmest triatlon-specifikt tøj, beregnet på konkurrence, hvilket indbefatter tøj beregnet på både lange- og korte distancer. Herudover finder man tøj, der er specifikt designet til hver disciplin. Dette indbefatter svømmetøj, hvor der både er tale om badedragter og todelt til kvinderne, mens mændene både kan vælge mellem de helt korte briefs eller de lidt længere trunks. Samtidig har ZeroD lavet deres eget sæt udstyr til svømmetræningen, hvilket indbefatter Pull-bouy, kick-board, svømmetasker og svømmehætter med forskellige fede designs til enhver smag. Samtidig har ZeroD designet deres egne våddragter, der leverer høj kvalitet og ikke mindst funktionalitet i topklasse til ethvert niveau og i enhver prisklasse. Til cyklingen findes cykelshorts og trøjer af høj kvalitet, hvor der er tænkt over at man vil sidde mange timer i sadelen under træningen. Desuden findes der både trøjer med og uden ærmer, så hele sæsonen er dækket.

et billede af zerod
cykelZeroD

Med dette specifikke setup er cykeltøjet særdeles velegnet til de cykelkonkurrencer, som man med fordel kan tilføje til sit træningsprogram. Til løbetræning har ZeroD kan man med fordel iføre sig et par ZeroD triatlontights og kombinere dem med enten en af deres tritoppe eller en t-shirt. Desuden har ZeroD designet deres egne kasketter og visirer, der både skærmer mod solen, men også holder sveden fra øjnene. Også transitionszonerne har ZeroD sørget for at dække med løbebælter, hvor nummeret kan påsættes og snørebåndslåse, så man ikke behøver at binde sine sko og et hurtigt skift er derved lettere at opnå.

ZeroD dækker ikke kun sommermånederne

Ud over det disciplinspecifikke udstyr har ZeroD med deres Thermo 3D kategori sørget for at dække de kolde måneder og konkurrencer, der foregår i koldt klima. Sidst i ZeroD sortimentet finder man hverdagstøj, der både indbefatter bukser, shorts, trøjer, t-shirts, tasker og caps. ZeroD sørger dermed for at dække hele triatletens garderobe både til hverdag, til træning og til konkurrence. Man får dermed med ZeroD en fuld garderobe, som er designet af triatleter og produceret med den udøvende triatlet for øje!

Med ZeroDs fokus på at lave tøj af højeste kvalitet er de hurtigt røget op blandt de mest anerkendte mærker i triverdenen og bruges af personer i den absolutte elite på både lang- og kortdistance triatlon. Heriblandt kan tælles det britiske triatlon landshold, som har valgt ZeroD som deres officielle sponsor, samt danske Helle Frederiksen, der var iført ZeroD, da hun vandt sit første non-draft triatlon ved 70.3 San Juan i 2013.

SE UDVALGET PÅ ENERGIDEPOT.DK